Bröllopsfotograf i Dalarna – Fotograf Mirjami Olsson » Fotograf Mirjami Olsson - Fotograf Dalarna, Bröllopsfotograf Dalarna, Porträttfotograf Dalarna

Fb-Button

Kärlek ska firas varje dag men det skadar inte med dag att visa extra omtanke och uppskattning. Världen skulle vara en så mycket härligare plats om vi alla visade både alla våra medmänniskor, oss själva och vår planet lite mer kärlek.

Jag är så tacksam över min familj och alla mina fina runtomkring mig. Mina absolut två favoriter nedan som delar på ett äpple, så mycket kärlek ♥

Fb-Button

Det finns ju en liten person som gjort entré i mitt liv efter att blogginläggen upphört. Vincenzo heter han och är det allra finaste och bästa som finns i hela världen. Min lilla bebis. Eller egentligen är han väl ingen bebis längre för han fyller faktiskt ett år idag. Vad passar bättre liksom än att göra entré på mammas blogg på sin 1-års dag :)

Vincenzo har ärvt både sin mammas och pappas envishet och har en stark egen vilja. Det märkte vi redan när han bestämde sig för att vara redo för världen sex veckor innan jag hade BF. Jag tror inte att han tyckte om att pappa skulle till Australien, vattnet gick nämligen två timmar innan Stefan skulle åka till flygplatsen. Istället styrde vi bilen till förlossningen och NEO och kom tillbaka hem några veckor senare med världens dyrbaraste skatt. ♥ Nu när jag skriver det känns det verkligen som att det var bara ett par månader sen, helt galet vad mycket som hinner hända på ett år och hur fort tiden rusar!

IMG_6497
Nöjd kille med sin nya bil som han fått i födelsedagspresent :)

Fb-Button

Det här känns lite galet nästan. Utan att ha publicerat ett enda inlägg på nästan två år har jag nu bestämt mig för att börja blogga igen! Bloggandet har varit så otroligt långt nere på prioriteringslistan de senaste två åren men under den senare tiden har jag saknat det alltmer så det är ju lika bra att köra igång igen :) Lite pirrigt nästan. Ungefär som att se en kompis man inte träffat på ett par år och har jättemycket att berätta om ;) Jag har ju tidigare bloggat i så många år så det är kanske en av anledningarna. Tanken är inte att bloggandet ska inriktas endast mot fotografering, även om den ligger på min hemsida. Jag känner helt enkelt för att få börja skriva lite igen samt dela bilder från både min vardag och olika jobbuppdrag. Det är ju så otroligt roligt att bläddra tillbaka och se vad som hänt!

Hela min hemsida kommer att få sig ett rejält lyft, både utseendemässigt och innehållsmässigt. Och otålig som jag är vill jag sitta uppe hela natten och bara fortsätta fixa med allt men det går tyvärr inte utan jag tränar på mitt tålamod och försöker göra en sak åt gången och inte vänta tills allt är klart, för när det blir vet jag inte ;)

Bilder kommer det åtminstone dyka upp en hel del i bloggen för det kan jag åtminstone inte skylla på att jag inte har några av! (Fortfarande svettig efter att försökt rensa hårddiskar med tusentals bilder…)

Bilderna nedan har väl egentligen inget alls med inlägget att göra men knäppte dem igår tyckte det såg så mysigt ut. Det var det också. Det var en sån där stund för mig själv i ett helt tyst och lugnt hus på kvällen där man nästan kunde höra sina egna tankar. Välbehövligt!

IMG_6462-2

IMG_6455-2

Fb-Button

I vintras hade jag härligt besök i studion, nämligen 1-åriga Olivia och hennes föräldrar. Det var full rulle och vi hann med att fotografera både julkort och två andra teman på bilderna. Jag och hennes mamma hade gått loss med en mängd idéer och rekvisita som vi hade bollat fram och tillbaka, tycker att det är väldigt roligt när föräldrarna är engagerade i fotograferingsplaneringen! Här är några bilder från början av fotograferingen, hon är så charmig så ni anar inte! Glad över att jag fick användning över den slitna men så fina stolen som är efter min mans farmor :)

IMG_3220webb
IMG_3151webbIMG_3162webb