Bröllopsfotograf i Dalarna – Fotograf Mirjami Olsson » Fotograf Mirjami Olsson - Fotograf Dalarna, Bröllopsfotograf Dalarna, Porträttfotograf Dalarna

Bloggen återuppstår!

Fb-Button

Det här känns lite galet nästan. Utan att ha publicerat ett enda inlägg på nästan två år har jag nu bestämt mig för att börja blogga igen! Bloggandet har varit så otroligt långt nere på prioriteringslistan de senaste två åren men under den senare tiden har jag saknat det alltmer så det är ju lika bra att köra igång igen :) Lite pirrigt nästan. Ungefär som att se en kompis man inte träffat på ett par år och har jättemycket att berätta om ;) Jag har ju tidigare bloggat i så många år så det är kanske en av anledningarna. Tanken är inte att bloggandet ska inriktas endast mot fotografering, även om den ligger på min hemsida. Jag känner helt enkelt för att få börja skriva lite igen samt dela bilder från både min vardag och olika jobbuppdrag. Det är ju så otroligt roligt att bläddra tillbaka och se vad som hänt!

Hela min hemsida kommer att få sig ett rejält lyft, både utseendemässigt och innehållsmässigt. Och otålig som jag är vill jag sitta uppe hela natten och bara fortsätta fixa med allt men det går tyvärr inte utan jag tränar på mitt tålamod och försöker göra en sak åt gången och inte vänta tills allt är klart, för när det blir vet jag inte ;)

Bilder kommer det åtminstone dyka upp en hel del i bloggen för det kan jag åtminstone inte skylla på att jag inte har några av! (Fortfarande svettig efter att försökt rensa hårddiskar med tusentals bilder…)

Bilderna nedan har väl egentligen inget alls med inlägget att göra men knäppte dem igår tyckte det såg så mysigt ut. Det var det också. Det var en sån där stund för mig själv i ett helt tyst och lugnt hus på kvällen där man nästan kunde höra sina egna tankar. Välbehövligt!

IMG_6462-2

IMG_6455-2

Din mailadress sparas eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade* *

*

*