Bröllopsfotograf i Dalarna – Fotograf Mirjami Olsson » Fotograf Mirjami Olsson - Fotograf Dalarna, Bröllopsfotograf Dalarna, Porträttfotograf Dalarna

En 1-årig Vincenzo

Fb-Button

Det finns ju en liten person som gjort entré i mitt liv efter att blogginläggen upphört. Vincenzo heter han och är det allra finaste och bästa som finns i hela världen. Min lilla bebis. Eller egentligen är han väl ingen bebis längre för han fyller faktiskt ett år idag. Vad passar bättre liksom än att göra entré på mammas blogg på sin 1-års dag :)

Vincenzo har ärvt både sin mammas och pappas envishet och har en stark egen vilja. Det märkte vi redan när han bestämde sig för att vara redo för världen sex veckor innan jag hade BF. Jag tror inte att han tyckte om att pappa skulle till Australien, vattnet gick nämligen två timmar innan Stefan skulle åka till flygplatsen. Istället styrde vi bilen till förlossningen och NEO och kom tillbaka hem några veckor senare med världens dyrbaraste skatt. ♥ Nu när jag skriver det känns det verkligen som att det var bara ett par månader sen, helt galet vad mycket som hinner hända på ett år och hur fort tiden rusar!

IMG_6497
Nöjd kille med sin nya bil som han fått i födelsedagspresent :)

Din mailadress sparas eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade* *

*

*