Bröllopsfotograf i Dalarna – Fotograf Mirjami Olsson » Fotograf Mirjami Olsson - Fotograf Dalarna, Bröllopsfotograf Dalarna, Porträttfotograf Dalarna

Gravidfoto och redigeringsmarathon

Fb-Button

Ami-1Vackra Ami med Elle i magen ♥

Av någon anledning snöar jag in mig jätteofta i redigeringsstilen som det är på bilderna ovan. Mot det svartvita hållet men inte ända fram samtidigt som man jobbar med färgbalansen i lite olika lager. Det känns väldigt jag! Alla bilder kan absolut inte vara i den färgskalan, men bilder som t ex är tagna på försommaren är otroligt färgstarka med mycket grönt etc och det kan man lättare tröttna på, så det kan vara skönt att ha en lite neutralare färg på vissa bilder.

Är väldigt inne i bildredigering nu då det pågår lite utav ett redigeringsmarathon under många vardagskvällar och helger. Har väldigt mycket bilder som måste bildbehandlas så jag lyssnar på podcasts & musik, dricker kaffe och nöter Lightroom & Photoshop :)

Förra helgen hade jag två fotograferingar här hemma i min studio och om några timmar är det dags igen! Om ni vill boka tid för studiofotografering så har jag studion uppmonterad här hos mig i Sundborn nu under några veckor. Det finns begränsat med tider så hör av er så fort som möjligt så bokar vi in en tid till er :) Jag jobbar ju heltid på vardagarna så fotograferingar sker på helgerna. Ni hittar priser & info HÄR.

Din mailadress sparas eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade* *

*

*