Bröllopsfotograf i Dalarna – Fotograf Mirjami Olsson » Fotograf Mirjami Olsson - Fotograf Dalarna, Bröllopsfotograf Dalarna, Porträttfotograf Dalarna

Kärlek och morsdag

Fb-Button

Stort grattis till alla fina mammor på morsdag! Hoppas att ni (och alla andra såklart!) haft en fin dag och blivit uppvaktade av nära&kära! Det jobb ni gör är helt oväderligt :) Själv vill jag uppmärksamma min egen mamma, min svärmor och alla andra mammor som finns bland mina vänner&familj.

Som fotograf får man väldigt ofta föreviga kärlek vilket är helt underbart! Bilden nedan är från en fotografering som jag hade i studion med en härlig familj. Älskar känslan i bilden på mamman & dottern, så himla fina tillsammans! :)

102f_web

Nu ska jag fortsätta med bildredigering! Bland annat bröllopsbilder, gravidbilder, konfirmationsbilder, porträttbilder & bebisbilder. En hel del med andra ord, men det är inte så konstigt för har under våren ägnat väldigt lite tid till företaget då sluttampen i skolan tagit upp all tid&fokus. Men mer om det i ett annat inlägg :)

Din mailadress sparas eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade* *

*

*