Bröllopsfotograf i Dalarna – Fotograf Mirjami Olsson » Fotograf Mirjami Olsson - Fotograf Dalarna, Bröllopsfotograf Dalarna, Porträttfotograf Dalarna

Priser & Information Bröllop

Fb-Button

Priser för Bröllop 2017 hos Mirjami Olsson – Bröllopsfotograf i Dalarna

nr-43_1

Bröllop är bland det allra finaste som finns och jag älskar att fotografera bröllop! Allting ska klaffa den dagen och jag är väldigt noggrann i mitt arbete för att ni ska få de allra bästa bilderna. Det är så mycket känslor, glädje, kärlek och detaljer som bara måste finnas på bild och som man sedan kan kolla på och minnas tillbaka till den stora dagen. Vi bestämmer gemensamt vilken plats porträttfotograferingen sker och även hurdana bilder ni önskar att få. Gillar ni mitt bildspråk och vill ha mig som er bröllopsfotograf, kontakta mig isåfall! Jag ser framemot att få höra ifrån er!

 

 Lilla paketet 7990:-

Valfritt möte och testfotografering inkl. 10 digitala högupplösta bilder
Porträttfotografering 1,5 h
60 högupplösta digitala bilder
1 st. förstoring 30 x 40 cm på högkvalitativt papper

 Mellan paketet 10 990:-

Valfritt möte och testfotografering inkl. 10 digitala högupplösta bilder
Fotografering under 3 sammanhängande timmar,
tex: porträttfotografering, vigselceremonin & gratulationer
150 högupplösta digitala bilder
1 st. förstoring 30 x 40 cm på högkvalitativt papper

 Stora paketet 14 990:-

Valfritt möte och testfotografering inkl. 10 digitala högupplösta bilder
Fotografering under 5 sammanhängande timmar,
tex: porträttfotografering, vigselceremonin, gratulationer, en del av mottagingen och ev förberedelser
270 högupplösta digitala bilder
2 st. förstoringar 30 x 40 cm på högkvalitativt papper

Vill ni att jag är med och förevigar er dag längre än så, så gör jag det gärna! Vid bokning av fler timmar kostar dessa 1500kr/h.

 

Ytterligare information vid bröllopsbokningar:

Valfritt möte:
I alla paketen ingår ett valfritt möte där vi lär känna varandra lite, går igenom fotograferingen och era specifika önskemål. Vi gör även en liten testfotografering, vilket ofta hjälper paren att slappna av lättare när det väl är dags för den stora dagen. Från denna fotografering får ni 10 högupplösta digitala bilder.

Bilder & Leverans:
Bilderna levereras på ett USB-minne inom en månad efter bröllopet tillsammans med fakturan som ni har 14 dagar på er att betala. Ni får era bilder i digitalt format och har fria framkallningsmöjligheter. Detta innebär att ni kan framkalla bilderna var ni vill och behöver inte gå via mig. Bilderna levereras färdigredigerade och får användas fritt för privat bruk. Bilderna får alltså inte ändras eller redigeras efter leveransen och får heller inte användas i kommersiellt syfte utan min tillåtelse.

Bilder på Internet:
Bilderna levereras alltid även lågupplösta så att de passar att ladda upp på Internet. Jag visar gärna upp några av era bilder på min hemsida och i mina sociala kanaler, men detta är frivilligt och något som vi kommer överens om innan publicering. Vid publicering av bilder på Internet måste alltid följande anges: Fotograf: Mirjami Olsson

Reseersättning:
Vid bröllopsfotografering utanför utanför Borlänge & Gagnefs kommun, tillkommer reseersättning på 30kr/mil.

Avbokning:
Vid avbokning senare än 1 månad före bröllopet tillkommer en avgift på 1500 kr. Vid avbokning senare än 1 vecka före bröllopet tillkommer en avgift bestående av 30% av paketpriset.

Genom att ni bokar mig godkänner ni ovanstående villkor.
Företaget innehar F-skatt. Priserna är inklusive moms.
Med reservation för prisförändringar.