Bröllopsfotograf i Dalarna – Fotograf Mirjami Olsson » Fotograf Mirjami Olsson - Fotograf Dalarna, Bröllopsfotograf Dalarna, Porträttfotograf Dalarna

Priser & Information

Fb-Button

Fotograf Mirjami Olsson

Priser för Porträttfoto hos Mirjami Olsson – Din fotograf i Dalarna


Prisuppgifterna gäller för vanliga porträttfotograferingar på en av oss, överenskommen och utvald plats.
Prisuppgifter för bröllopsporträtt hittar ni här.
Jag fotograferar även gärna företagsbilder, dop och andra event. Kontakta mig för prisförfrågan!

♥ Porträttfotografering 1995:-

45 min – 60 min fotografering
8 högupplösta digitala bilder som ni väljer från ett webbgalleri

Självklart får ni välja till fler bilder än de som ingår i paketet. Extrabilder kostar 150kr/st. Vid köp av fler än 10 extrabilder så kostar de 130kr/st.

Ytterligare information om fotograferingar

Fotograferingen: 
Vi kommer tillsammans överens om var vi gör själva fotograferingen, oftast gör jag fotograferingar utom. Jag är väldigt van med barn och låter dem bekanta sig med mig och min fotoutrustning först, så slipper de bli nervösa. Jag har en del rekvisita och leksaker om så önskas, men om ni har något speciellt som ni vill ha med på bilderna får ni gärna ta med det!

Urval av bilder:
Inom 2 veckor får ni ert urval från fotograferingen via ett webbgalleri på Internet. I webbgalleriet klickar ni enkelt i vilka bilder ni vill ha. Bilderna i webbgalleriet är endast grundredigerade och får inte användas till annat än att göra ert urval. De utvalda bilderna redigerar jag sedan färdigt innan leverans till er.

Digitala bilder:
Ni får era bilder högupplösta i digitalt format och har fria framkallningsmöjligheter. Jag skickar med lite tips som ni kan använda er vid framkallning om ni vill. Bilderna levereras färdigredigerade och får användas fritt för privat bruk. Bilderna får inte redigeras eller beskäras efter leveransen och får heller inte användas i kommersiellt syfte utan min tillåtelse. Vid publicering av bilder på internet måste följande anges: Fotograf: Mirjami Olsson

Leverans och betalning:
Ni får era bilder levererade på en cd-skiva alternativt via Dropbox, inom några par veckor efter gjort urval i webbgalleriet. Fakturan från fotograferingen får ni i samband med bildleveransen och ni har 14 dagar på er att betala denna. Alla bilder levereras även lågupplösta så att ni kan använda dem på Internet. Vill ni beställa framkallningar/förstoringar via mig går det självklart också bra. Jag skickar er en prislista på detta om det är aktuellt.

Era bilder:
Jag blir väldigt glad om jag får visa några av era bilder på min hemsida och i mina sociala kanaler. Detta är dock frivilligt och vi kommer överens om detta innan eventuell publicering.

Avbokning:
Vid avbokning senare än 48 timmar tillkommer en avgift på 500 kr med undantag för sjukdom eller sjukhusvistelse.

Reseersättning:
30kr/mil tillkommer för fotografering mer än 2 mil från Djurås.

Väder och Vind:
När vi fotograferar utomhus är jag beroende av bra ljus för att få så bra bilder som möjligt och förbehåller mig därför rätten att med kort varsel flytta fotograferingen om vädret skulle vara väldigt dåligt. Jag är dock van att fota i många olika typer av väderförhållanden och molnigt väder ger också väldigt fint ljus!

Genom att ni bokar mig godkänner ni ovanstående villkor.
Företaget innehar F-skatt. Priserna är inklusive moms.
Med reservation för förändringar.